At Kestanesi Yağı Kırışıklıkların düşmanıdır. Atkestanesi cilt sorunlarına yönelik kullanımıyla bilinmektedir. Kırışıklık giderici kremlerin hemen hemen hepsinde kullanılır. At kestanesi bitkisiyle üretilen yağ ve  kremler çeşitli cilt sorunlarında kullanılmaktadır.

At Kestanesi Faydaları

At Kestanesi ‘ nin  damar büzücü etkisi vardır. Ciltte oluşan genişlemiş gözenekleri kapatır.

At kestanesi yağı kozmetik de botoks etkisi gösteren krem, ayrıva vücut bakım ürünlerinde  kullanılır.

At kestanesi yağı , bacaklarda görülen variste dolaşımı düzenleyici ve ağrıları azaltıcı etki gösterir.

Romatizmal ve kas ağrılarında çok etkin  olması at kestanesi yararları arasındadır.

At Kestanesi Basur: Damar esnekliğini arttıran bu bitkinin içinde  aescin adlı  kılcal damar kanamalarını durduran bir bitkisel enzim yeralmaktadır.

At Kestanesi Varis: Varis sorunlarında kompresyon çoraplarından daha fazla etkili olduğu bilinmektedir.

Almanya Sağlık Bakanlığı at kestanesi kremi nin varislerde kullanılabileceğini belirtmiştir.

 

satin-alLütfen Dikkat! : Bu sitede yer alan haber bültenleri, Avrupa Birliğinde yetkili kurumlardan onaylı sağlıklı yaşam ürünlerini de içermektedir ve haber amaçlıdır. Tanı ve tedavi için doktorunuza başvurunuz. İlgili yasa ve reklam yönetmelik kurallarına uyularak bu sitede endikasyon ve hastalık adı belirterek besin destek ürünleriyle ilgili tanıtım yapılmamaktadır. Konuk uzman yazarlarımız tarafından yazılmış olabilecek bu prensibe aykırı içeriği lütfen İletişim sayfasını kullanarak bize bildiriniz.